Auberginespread
Mit bud på en ‘spread’, der fx går godt til en tapas, dip til brød eller en tomatsalat.
Det dufter himmelsk når auberginerne kommer ud af ovnen og er bagt med hvidløg og timian
Du skal bruge (1 glas)
- 2 små auberginer
- 4 fed hvidløg
- Frisk timian
- Olie
- Salt/peber
- Grønne urter*
- Citronsaft
*Grønne urter: brug det du har i haven, persille, spinat, oregano, mynte, ærteskud, løvstikke – måske et mix af det hele?
Sådan gør du
Aubergine halveres og snittes så der kan presses stykker af hvidløg og timian i rillerne. Hæld olie og salt/peber over auberginerne.
Sæt auberginerne i ovnen i 45 min ved 200 grader
Udhul auberginerne og put ‘auberginekød’, grønne urter*, salt/peber, olie og citronsaft i en minihakker.
Blend til massen er jævn og smag til med salt og peber.