Bælgfrugthummus
Bælgfrugthummus
Her i vinterperioden føler jeg mig lidt uinspireret i øjeblikket, og hungre nok efter sol og sommer – og glæder mig til at dyrke alle de grøntsager som jeg har planer om. Indtil da må jeg bruge lidt andre typer af råvarer som jeg har på lager.
I denne her opskrift har jeg brugt Fuego bønner fra Solhjulet, og Ingrid ærter fra Puredansk.
Du skal bruge
200g iblødsat bælgfrugter
1 spsk spidskommen
1 fed hvidløg
0,5 dl citronsaft
Et drys salt
Sådan gør du
- Iblødsætte de bælgfrugter du ønsker at bruge. Min. 10 timer før brug.
- Hæld vandet fra bælgfrugterne, kom dem i en gryde og kog dem i 20 min.
- Når bælgfrugterne er afkølet kommer du alle ingredienserne i en blender, og blender indtil bælgfrugterne er ituslået og du har fået en ensartet masse.
- Smag til med salt og citronsaft
Tænker denne hummus skal bruges til sommer, og vil smage godt med en masse grillede grøntsager fra haven.