Foccacia brød med rosmarin

E190592D-6CBB-4B9E-955B-447FFEFA0AB1

Et hjemmebagt foccacia brød går godt hånd i hånd med solmodne tomater, hvidvin og lange sommeraftener.

Du skal bruge (1 brød)

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 2 spsk salt (gerne rosmarinsalt)
  • 8 dl hvedemel
  • 6 spsk olivenolie (gerne rosmarin olie)
  • Frisk rosmarin

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand og tilføj 4 spsk olie, 1 spsk salt og fint hakket rosmarin

Tilsæt hvedemel og rør sammen

Lad dejen hvile et lunt sted i 30 min.

Hæld dejen på en bagplade (husk bagepapir) og lad den hæve 30 min. yderligere. Du kan sagtens bage det i en bageform, hvis du ønsker en fast form.

Hæld de sidste 2 spsk olie udover dejen, og drys med salt og friskhakkede rosmarin

Bag brødet i 25 min. på 220 grader.