Fyldt squash med grønt, fløde og ost
Har du et godt squash år så kan næsten være svært at få dem brugt. Her et simpelt bud på en fyldt squash. Du kan evt. tilføje kylling, hvis du ønsker kød i retten, men retten fungerer fint uden.
Du skal bruge (2 personer)
- 1 frisk chili
- 1 løg
- 1 dl fløde
- 1 dl revet ost
- 1 håndfuld grønt fra haven (fx. spinat, basilikum, ærteskud, tallerkensmækker etc.)
- Salt/peber
Tilbehør: server evt. med en tomatsalat eller anden frisk salat
Sådan gør du
finthakket chili og løg steges af i olie på en opvarmet pande
Grønt fra haven hakkes groft og tilføjes. Squashen halveres og udhules. ‘Indmaden’ hakkes og tilsættes på panden.
Tilføj fløde, salt og peber og lad simre i 5-10 min. Tilsæt halvdelen af den revet ost og lad retten simre videre i 5 min. til osten er smeltet.
De halve squash lægges i et ovnfast fad og fyldes med flødemassen
Drys resten af osten udover squashene
De fyldte squash sættes i en opvarmet ovn ved 200C i 30 min.
Simple is that.