‘Hasselback’ aubergine
Et bud på en nem hverdagsret, der enten kan spises alene eller som tilbehør. Hjemmelavet pesto, bøfmozorella og revet ost går godt hånd i hånd med hjemmedyrket auberginer.
Du skal bruge (1 person)
1 Aubergine
1 Tomat
Urter til pynt
Hjemmelavet pesto med alt godt fra haven
1 Bøfmozzarella
Olivenolie
Parmesan
Salt/peber
Sådan gør du
Skær tynde skriver ned i auberginen og undgå at skær hele vejen igennem.
Skær bøfmozzarella og tomat i skiver, og fyld auberginen skiftevis med tomater og bøfmozzarella.
Placer auberginen i et ovnfast fad og fordel pestoen på auberginen.
Dryp lidt olivenolie udover og tilføj lidt salt og peber.
Set retten i ovnen i 35-40 min ved 200 grader. Og voila nem aftensmad.