‘Hasselback’ aubergine

7E9E7DA9-3BD9-4B6A-BDF3-B9D055576D2A

Et bud på en nem hverdagsret, der enten kan spises alene eller som tilbehør. Hjemmelavet pesto, bøfmozorella og revet ost går godt hånd i hånd med hjemmedyrket auberginer.

Du skal bruge (1 person)
1 Aubergine
1 Tomat
Urter til pynt
Hjemmelavet pesto med alt godt fra haven
1 Bøfmozzarella
Olivenolie
Parmesan
Salt/peber

Sådan gør du
Skær tynde skriver ned i auberginen og undgå at skær hele vejen igennem.

Skær bøfmozzarella og tomat i skiver, og fyld auberginen skiftevis med tomater og bøfmozzarella.

Placer auberginen i et ovnfast fad og fordel pestoen på auberginen.

Dryp lidt olivenolie udover og tilføj lidt salt og peber.

Set retten i ovnen i 35-40 min ved 200 grader. Og voila nem aftensmad.

7322173F-6B50-4116-BE91-6B9A48F93E4C
48F6CCBA-6D6A-4C58-BF28-A0A5621DE1C5