Honningglaseret knoldselleri
Knoldselleri er mega lækker og absolut en af mine yndlings rodfrugter henover efterår og vinter – men selvom jeg elsker smagen så må jeg erkende, at jeg ikke er dygtig nok til at bruge den ofte nok. Men de her tern er super overskuelige og nemme.
Du skal bruge (til 4 spyd)
3 spsk olie
2 spsk flyende honning
1 spsk revet ingefær
Salt/peber
Knoldselleri i tern – ca. 0,5-1 cm tykkelse i forskellige størrelser ca. 40 stk
1 dl sesamfrø
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader
Hæld olie, revet ingefær, honning og salt/peber i en lille skål og mix det godt rundt
Læg alle knoldselleritern i et fad og hæld honning/ingefærglaseringen over og sørg for at fordel glaseringen godt
Sæt fadet i ovnen i 20-25 min og vend knoldselleritern 2-3 gange undervejs
Tag fadet ud og drys sesamfrø ud over knoldselleriternene.
For at gøre det lidt mere interessant kan du anrettet ternerne på et spyd.