Kartoffel- og squashtærte

Squash og kartofler er noget der lykkes for mange, og giver et godt udbytte. Og ja tærte er jo altid en god go-to. Det er mega nemt, og alligevel så velsmagende – for ej at nævne velduftende. Jeg må sige den smager godt, og jeg er blevet helt vild med den.
Du skal bruge
400 g (nye) kartofler
1 mellemstor squash
1 løg
1 fed hvidløg
6 æg
1 dl fløde
50 gram revet ost
Salt/peber
(evt. olie til at smøre tærteformen)
Sådan gør du
🌱 Start med at tænde ovnen på 200 grader
🌱 Riv squashen groft og dræn det i et viskestykke
🌱Skær de rengjorte kartofler i grove tern og hæld dem op i et tærtefad
🌱Kom æg, fløde, revet ost, hvidløg og løg i en skål
🌱Krydder med salt og peber
🌱Pisk massen så æggene bliver ituslået
🌱Kom den drænet squash i massen og pisk det godt sammen
🌱Hæld massen over kartofler i tærtefadet og sørg for, at det er fordelt ligeligt i formen
🌱Sæt tærtefadet i ovnen i 35-40 min på 200 grader. (Ønsker du lidt mere farve på toppen så skru op til 220 grader de sidste 5 min.)
🌱Lad den afkøle 15 min inden du skærer i den (kan også serveres kold).


