Sildemad med ramsløgsalat

Påsken falder om foråret, og i foråret er der masser af ramsløg af hente i skovbunden. Udover at påsken er meget gul og hyggelig, så forbinder jeg også påske med påskefrokost, hvor der skal være sild og snaps. Da det ikke er nogen hemmelighed, at jeg er vild med ramsløg, så tænkte jeg at den ellers udmærkede karrysalat kunne fornys i en tilsvarende version bare som en ramsløgsalat.
Du skal bruge
1 lille rødløg
1 tsk sennep
1 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche
1 håndfuld ramsløg
2 spsk ramsløgolie (kan undlades)
Salt/Peber
Citronsaft
Sådan gør duHak rødløg og ramsløg fint
Kom mayonnaise og creme fraiche, citronsaft, salt og peber i en skål og rør det godt sammen med rødløg og ramsløg
Sæt ramsløgsalaten på køl og lad den trække et par timer


