Squashdeller

IMG_9602

Hvis man er heldig kan man få masser af squash henover sommeren. Ja faktisk så mange man næsten kan løbe tør for gode ideer til at tilberede dem på. Squashdellerne er altid et hit er hjemme, og det er virkelig lige til. Der er mange versioner på nette men her er mit take.

Du skal bruge

1 mellemstor squash
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 dl hvedemel
1 dl pankorasp
75 g feta (alternativt hytteost)
1 æg
Salt/Peber
Olie til stegning

Ekstra: Du kan nemt tilsætte dine yndlings krydderurter

Sådan gør du

🌱 Riv squash på den grove side af rivejernet
🌱 Kom squash i et viskestykke og dræn den fri for væske
🌱 Kom den drænede squash i en skål, og tilføj hakket løg, hakket hvidløg, hvedemel, pankorasp, smuldret feta, æg og så skal der krydres godt med salt og peber
🌱 Bland ingredienserne sammen. Brug gerne lidt tid på at mixe for at sikre alle ingredienserne bliver bundet sammen.
🌱 Varm en pande op med olie/smør og form squashdellerne i den størrelse du ønsker (tip: pga. konsistensen er det nemmere at forme med hænderne end med skeer)
🌱Steg squashdellerne ved middel varme. De kan hurtig tage farve, men sørg for de blive varmet helt igennem.

IMG_9563
IMG_0464
IMG_9602